Heuver, úw specialist in grondverzetbanden

Aangenaam! Wij staan bekend als een bandengroothandel die luistert, meedenkt, service en zekerheid biedt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Ook al doet u zaken met ons vanuit Spanje, Italië of bijvoorbeeld Noorwegen. U vindt ons overal, ook online.

Uw specialist op het gebied van grondverzetbanden

Welk type band is de beste keuze voor welke machine? Wat is de levensduur? Het zijn enkele van de vragen die onze grondverzetspecialisten krijgen. Bij ons krijgt u altijd de juiste antwoorden. Onze medewerkers hebben specifieke kennis over inzet en duurzaamheid. Uw vraag is onze uitdaging. Voor elke toepassing en machine bieden wij de geschikte banden. Of het nu gaat om banden voor wielladers, graders, scrapers, knik- of starre dumpers en mobiele kranen. Wij zijn dé specialist in Europa met het grootste aanbod grondverzet- en industriebanden.

Assortiment

Wij zijn dé specialist in alle soorten grondverzet banden, en hebben het grootste magazijn grondverzet banden van Europa. U vindt bij ons alle merken en maten voor uiteenlopende toepassingen. Van Premiummerken en private labels tot vernieuwde én kwalitatief hoogwaardige gebruikte banden. U kiest uit onze private labels Aeolus, Barkley, Triangle en Maxfield of één van de bekende premiummerken. Uniek in Europa is dat wij doorlopend meer dan 500 hoogwaardige, gebruikte grondverzetbanden op voorraad hebben, in Europa vindt u geen grotere partner! Daarnaast bieden wij grondverzet velgen en eventuele inruil van uw banden of velgen aan.

Voor ons private label Aeolus gaan we op grondverzet gebied een stap verder en geven u garantie op draaiuren! Natuurlijk zijn er enkele spelregels. Vul hieronder het formulier in en vraag naar de mogelijkheden. 

Gebruikte grondverzetbanden

Zo breed als de verscheidenheid in machines in de grondverzetbranche, zo breed is bij ons het aanbod grondverzetbanden. Inclusief een grote voorraad gebruikte grondverzetbanden voor shovel, dumper, grader, reach stacker en graafmachine.
Erik Naber, Productspecialist Grondverzet (gebruikt en vernieuwd): “In de praktijk komt het vaak voor dat een machine een poosje in de verhuur moet, maar niet zo lang dat nieuwe banden nodig zijn. Of dat bij het kapotrijden van een band klanten hiervoor snel een niet te dure vervanging zoeken. Voor die gevallen hebben wij een vaste, grote voorraad van circa 500 gebruikte grondverzetbanden. Met dit grote aanbod nemen wij in de Europese markt een unieke positie in.”

Velgen

Onze kernwaarden persoonlijk, deskundig en hoogste kwaliteit vindt u ook terug in onze kennis van velgen. Voor diverse maten grondverzetbanden of machines kunnen wij de gewenste velgen snel leveren, waardoor uw klant niet onnodig lang hoeft te wachten. Passend bij de diverse velgen leveren wij vanzelfsprekend de ventielen. Indien gewenst monteren wij de banden op velg in onze eigen montagestraat.

Service

Met ons full-service concept helpen wij u in uw grondverzet behoefte, van banden tot velgen tot montage op locatie. En onze service stopt niet bij het bieden van één merk, productgroep of handeling, wij hebben een dekkend montage netwerk in de Benelux en Duitsland. Wij monteren voor u tot de grootste grondverzetbanden op locatie en nemen desgewenst de demontage of karkassen retour, zo heeft u er geen omkijken meer naar. 

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op