Senior Marketeer (Hardenberg, fulltime)

Voor ons Heuver Company hoofdkantoor in Hardenberg zijn wij op zoek naar een:

Senior Marketeer (40 uur p/w)
Senior Marketeer (Hardenberg, fulltime)

Wat ga je doen?

Ben jij een senior omni-channel marketeer met een bak aan Marketingkennis en ervaring? Bij Heuver in Hardenberg zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren online en offline marketeer. Wij hebben, binnen ons groeiende en ambitieuze bedrijf, DE creatieve baan voor jou!

Als omni-channel marketeer werk je nauw samen met sales, product management en je directe collega’s van Digital & Marketing. De senior marketeer maakt samen met de collega’s de tactische vertaling van de strategische (jaar) plannen naar omni-channel marketing campagnes. Je denkt hier actief in mee en je bent sparringpartner voor de business. Onze marketingafdeling is B2B gericht, jij snapt daarom hoe de Heuver-klanten denken en hoe marketing kan helpen in de keuze voor de inkoop van onze producten. 

In deze rol krijg je de (mede) verantwoordelijkheid over Account Based Marketing campagnes van Heuver; zowel online als offline, in de breedste zin van het woord. Naast je creatieve rol, heb je ook een rol als projectmanager bij de campagnes. Ook willen wij graag met de afdeling in 2021 en 2022 een transitie maken naar een toekomstbestendige, professionele en data gedreven afdeling. Aansturing van externe partners, sparringpartner van onze teamleider marketing en het meetbaar maken van en controle op ROI van de campagne, het hoort er allemaal bij!

De aankomende jaren komen er gave projecten aan. Bij Heuver staan wij open voor lange termijn ideeën om een optimale invulling te geven aan de missie van Heuver: “Our drive to succeed, is your benefit!

Het team
Ook niet onbelangrijk! Het marketing team bij Heuver bestaat uit 5 collega’s. Het team wordt aangestuurd door de Teamleider Marketing en is onderdeel van de afdeling Digital & Marketing, hier vallen ook de afdelingen IT en Data onder! Wij vinden het namelijk belangrijk dat deze teams nauw met elkaar samenwerken. 
 
Wat wij van jou verwachten 
Vanzelfsprekend ben je creatief, communiceer je gemakkelijk op alle niveaus en zorg je voor gezelligheid en positiviteit op de afdeling en voel jij je lekker in een kartrekkers rol. Verder vragen wij het volgende van jou:

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van marketing;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als marketeer of vergelijkbare functie;
 • Ervaring met agile werken is een pre;
 • Sterk in tekst en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
 • Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is gewenst;
 • Constant op zoek naar vernieuwingen op het gebied van marketing;
 • Gewend om leiding te geven maar ook als teamplayer op zijn plek;
 • Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om de business op te zoeken;

Wat je van ons mag verwachten

 • Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de kennis en ervaring die jij meebrengt. Je ontvangt daarnaast ook een passende bonusregeling en 8% vakantiegeld;
 • Een uitdagende fulltime functie waar plezier in je werk voorop staat en waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen;
 • Je komt in een motiverende werkomgeving met een informele sfeer en gezellige collega’s waar successen ook goed gevierd worden;
 • Ambitieus? Geen probleem, dat zijn wij ook! Wij denken graag met je mee om jouw ambities waar te maken;
 • Vakgerichte opleidingen en cursussen met onze eigen Heuver Academy;
 • Mogelijkheid om gratis te sporten in onze eigen gym op het hoofdkantoor. We bieden ook groepslessen aan.

Enthousiast geworden?

Wij worden enthousiast van kandidaten met veel te veel creatieve ideeën! Wij zijn daarom heel benieuwd wat jij mee brengt en dagen je uit om te solliciteren. Schroom ook niet om al een paar ideeën te opperen! Hoeft niet heel uitgebreid hoor, maar kort maar krachtig! Daar houden wij van.

Solliciteren kan via de "SOLLICITEER" knop hieronder. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de HR-afdeling via 0523-850850.

SOLLICITEER

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.