Sales Talent (Hardenberg)

Heuver zoekt talent! Ben jij net klaar met je commerciële HBO studie en ben jij op zoek naar een baan? Wil je werken in een internationale omgeving en zaken doen over de hele wereld? Dan zoeken wij jou voor onze vacature van Sales Talent!
Sales Talent (Hardenberg)

Wat ga je doen?
Samen met jou gaan wij eerst kijken naar de passende commerciële functie binnen onze internationale groothandel. Als Sales Talent begin je in onze organisatie mee te werken op verschillende posities om te ontdekken waar jouw talent en kracht ligt. Door nauwe begeleiding en onze Heuver Academy kun je de aankomende jaren stappen maken in onze organisatie. Heuver is opzoek naar een potentieel talent die opzoek is naar een bedrijf waar commercie, groei, uitdaging, samenwerken en variatie van werk centraal staat.

Het team
Je werkt niet alleen. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team waar veel ervaring te vinden is. Jouw collega’s leren jou graag alles wat je moet weten van de bandenbranche! Samen zorgen jullie voor tevreden klanten en dat de ambitieuze doelen van Heuver worden behaald. De WHY van Heuver is dan ook “Our Drive to Succeed is Your Benefit!”

Wat wij van jou verwachten
Om je taken goed uit te kunnen oefenen bezit jij de volgende ervaring en vaardigheden:

 • je hebt recent minimaal een hbo opleiding afgerond in een commerciële richting;
 • je bent commercieel, leergierig en gedreven om je doelen te realiseren. Ook bezit jij een no-nonsense mentaliteit, een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden; 
 • je durft lef te tonen, hebt een effectieve manier van werken en je beschikt over een goed analytisch en inlevingsvermogen; 
 • je kunt uit verbaal en non-verbaal gedrag aanvoelen wat de behoeften/belangen/wensen zijn van de klant;
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van een vreemde taal is een pré.

Wat je van ons mag verwachten
Als je bij ons komt werken dan weet je zeker dat je:

 • een goed salaris ontvangt;
 • komt te werken in een gezellig, ambitieus en informeel team;
 • terecht komt bij een organisatie waar successen ook goed gevierd worden;
 • een uitdagende functie krijgt, waar plezier in je werk voorop staat;
 • de mogelijkheid krijgt om thuis te werken;
 • de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken;
 • de mogelijkheid krijgt om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen;
 • terecht komt in een familiebedrijf met een open en tegelijk ook een no-nonsense cultuur;
 • successen gevierd worden, zoals bedrijfsfeesten, borrels, etc.

Verder willen wij jou begeleiden en coachen om je naar een hoger level te krijgen. Bij Heuver vinden wij het belangrijk dat collega’s blijven groeien en daar hoort goede begeleiding bij. 

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Dan leren wij jou graag kennen! Solliciteren kan via de “solliciteer” button. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Suzan Laarman (HR Business Partner) via 06-83915188. Van 15 juli t/m 25 juli heeft zij vakantie en kun je voor vragen terecht bij Emiel Kampman (HR Medewerker) via 06-83900093.

SOLLICITEER

Over Heuver

Heuver Bandengroothandel bestaat al meer dan 50 jaar en is bekend om haar uitgebreide assortiment en specialisme op het gebied van grondverzet-, landbouw- en truckbanden. Wij importeren en exporteren wereldwijd alle soorten banden, waaronder diverse eigen importmerken. Onze succesvolle en snelgroeiende organisatie kenmerkt zich door een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega`s en een plezierige werksfeer.