Pirelli banden

Het ijzersterke merk Pirelli is al meer dan 80 jaar een gevestigde en gerenommeerde naam in de bandenwereld. Zo kent u ze waarschijnlijk als leverancier van de banden voor de Formule 1, maar ook voor landbouw-, truck- en trailerbanden produceert dit merk alle denkbare types en maten. Bij Heuver kunt u Pirelli banden en vele andere merken gemakkelijk online bestellen.
Pirelli banden

Vrachtwagenbanden van Pirelli

Pirelli vrachtwagenbanden staan wereldwijd bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor alle inzetten, van truck- tot trailerbanden. Met de banden van Pirelli kiest u naast kwalitatief uiterst sterke vrachtwagenbanden ook voor brandstofbesparing, een lange levensduur, maximale tractie en bovenal veiligheid én comfort. 

Landbouwbanden van Pirelli

Na de start ruim 80 jaar geleden, ontwikkelde Pirelli zich als pionier in landbouwbanden. In 1936 was zij de eerste die inzette op vervanging van stalen tractorwielen door landbouwbanden. In 1956 introduceerde Pirelli de Cinturato: de eerste landbouwband op basis van radiale techniek. In 1984 was Pirelli de eerste die de brede 70-serie tractorband ontwikkelde en verkocht.

Het merk is nu officieel terug in Europa en in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Heuver. Met dit exclusieve dealerschap versterken wij onze relatie met Pirelli en zorgen we voor de allerscherpste prijs voor u. Centraal in het assortiment staat de nieuw ontwikkelde PHP TM band, die twee jaar lang is getest, zowel op de rollenbank als in de praktijk in het veld. Die duizenden testuren leveren een band op die de markt- en productkennis evenals productietechnologie van Pirelli opnieuw onderstreept. 

De voordelen van Pirelli landbouwbanden:

  • Laag brandstofverbruik
  • Een innovatieve schouder met patent
  • Groot zelfreinigend effect voor optimale tractie
  • Hoog rendement door geringe slijtage
  • Extra duurzaam: geschikt voor herprofilering
  • Geschikt voor de zwaarste tractoren

Heuver, voor kwaliteit én service

Heuver heeft ruim 55 jaar ervaring in de bandenhandel en is specialist in alle banden voor trucks, trailers, landbouw en grondverzetmachines. Naast de bekende A-merken als Pirelli, hebben wij ook eigen importmerken die zeer aantrekkelijk geprijsd en ook van een uitstekende kwaliteit zijn. En, binnen één tot twee dagen heeft u uw bestelling al in huis! 

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op