Onze 5 garanties

Door ons internationale werkterrein weten wij dat naast kwaliteit, prijs en transparantie zowel leveringssnelheid als leveringscondities van groot belang zijn. Maar wij willen ook het verschil maken door onze klanten het beste totaalaanbod te garanderen.

Daarbij is onze stelregel dat úw succes en voordeel voorop staan. Pas dan kunnen wij de meest klantgerichte bandengroothandel zijn. Waarbij persoonlijk contact al 50 jaar de hoeksteen van ons bedrijf is.

Dat is nu zo en dat blijft de komende 50 jaar zo!

Ons motto: Úw voordeel is ónze drive voor succes.

Zekerheid over uw banden
Wij zorgen altijd dat onze actuele voorraad op uw markt is afgestemd, zodat u kosten kunt verlagen. Onze scherpe prijzen helpen u daar bij.

Onze kennis is uw kracht
Onze bandenexperts hebben alle kennis in huis en daarmee helpen wij u graag. Onze extra besteltools vergemakkelijken uw werk.

Onze service kent geen beperkingen
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt; dat is onze belofte aan u. Wij leveren snel en staan náást u met advies, zodat uw klant tevreden is.

Snel en gemakkelijk zakendoen
Uw gemak staat voorop. U bestelt eenvoudig telefonisch, per mail of online en kunt rekenen op vaste contacten in binnen- en buitendienst.

Altijd een bijzondere klantervaring
Wij zijn trots dat u onze klant bent. Dat merkt u aan onze houding en aan de scherpe condities en acties. Klachten lossen wij altijd snel op.