Profile Heuver demonstreert specialisme uitlijnen

Profile Heuver richt zich tijdens Transport Compleet (Hardenberg 21-23 maart a.s.) op de voordelen van het uitlijnen van trucks en trailers. Té vaak laten ondernemers hier kansen – en vooral rendement – liggen. Met een gericht uitlijnprogramma voor alle trucks en trailers is geld te verdienen. Het verbruik verbetert sterk en de bandenslijtage neemt af. Dat geeft een positiever overall-kostenplaatje, bij een geringe investering.
Profile Heuver demonstreert specialisme uitlijnen

Specialist voorkomt onnodige kosten

Bertus Heuver, directeur Profile Car & Tyrecenter Heuver: “Wij zijn inmiddels enkele maanden bezig om onze klanten te vertellen over het geld dat zij laten liggen. Door het intensieve gebruik blijkt elke truck en iedere trailer na verloop van tijd niet meer goed uitgelijnd. Dat kost onnodig brandstof en betekent een onnodig hoge bandenslijtage. In onze 13 vestigingen is ‘uitlijnen’ een speerpunt. Zodat wij onze klanten kunnen helpen hun rendement te verbeteren. Wij hebben ons er de afgelopen tijd in gespecialiseerd en kunnen doelgericht en passend in de bedrijfsplanning snel en adequaat helpen. Waarna het bedrijf direct kosten bespaart. Dat laten we op Transport Compleet uitgebreid zien.”

De beste klantbeleving

Profile Heuver maakte van ‘uitlijnen’ een speerpunt. Als één van Profile’s topspelers in de – zakelijke – markt, besteedt Profile Heuver maximale aandacht aan klanttevredenheid. Zoals het punt ‘geen zorgen over uw banden’. Dat betekent, dat Profile Heuver de klant met raad en daad bijstaat. Bertus Heuver: “Die stijl past bij de doorvertaling van onze interne definities. Ons doel is klanten de beste klantbeleving te laten ervaren. Dat hij geen zorgen heeft over zijn banden, maar absoluut zeker is dat wij hem toegevoegde waarde geven. Van alle kennis van banden tot de juiste diagnose en scherpe prijzen en hulp bij pech onderweg. Kortom, transparantie, de zekerheid van topkwaliteit en de allerbeste service.“

Naar alle nieuwsberichten