Heuver Bandengroothandel rondt formatie landenteams af

Met Pieter Dubois als accountmanager voor België en Luxemburg rondt Heuver Bandengroothandel de samenstelling van Europese landenteams af. Dankzij de geografische markt- en klantbenadering kan Heuver zijn klanten zo professioneel mogelijk helpen. Zonder taalbarrières, wat resulteert in optimale transparantie. Duidelijke afspraken en prijzen en maximale dienstverlening kenmerken de Nederlandse bandengroothandel in de internationale bandenbranche. Een positie die zij wil vasthouden. In het verlengde van de marktoptimalisering via landenteams, is de binnendienst versterkt met Française Linda Dris (die Nederlands en Frans spreekt).
Heuver Bandengroothandel rondt formatie landenteams af

Klant voelt zich prettig

“Klanten stellen hoge eisen aan ‘de handel’ in het algemeen en de bandengroothandel in het bijzonder”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Daar lopen we niet voor weg. Sterker, het is onze uitdaging om die eisen te overtreffen. Daarom wijzigden we begin dit jaar onze organisatie. Dankzij de nieuwe landenteams, die klanten in hun eigen taal met elke vraag helpen, zijn wij heel toegankelijk. En zijn we meer dan ooit in direct contact met de markt. De klant herkent dat en voelt zich daar prettig bij. Dat zien we terug in de resultaten. Wij moesten voor ons Europees werkgebied nog een vaste contactpersoon voor België en Luxemburg vinden. Met de aanstelling van Pieter Dubois als accountmanager in en voor deze regio’s, zijn onze teams compleet. Pieter is een echte bandenman, die weet hoe de markt werkt.”

Landenteams compleet

Per 13 oktober trad Pieter Dubois (33) als accountmanager voor België en Luxemburg in dienst bij Heuver Bandengroothandel. Dubois, Belg van geboorte en nu wonend in Borgloon (Belgisch Limburg), maakte na ruim zeven jaar ervaring bij Michelin een korte stap buiten de bandenbranche. “Blijkbaar was ik toch al té besmet met het bandenvirus”, zegt hij er zelf over. “Ik wilde ‘terug tussen de banden’. Met een achtergrond in de diverse bandensectoren en veel ervaring bij Michelin, is mijn overstap naar Heuver Bandengroothandel een logische stap. Ik ga me inzetten om aanspreekpunt voor onze Belgische en Luxemburgse klanten te zijn en hen te helpen met al hun vragen.”

In het verlengde van de aanstelling van Pieter Dubois, is het binnendienstteam van Heuver versterkt met Linda Dris (34).Geboren en getogen in hartje Parijs, studeerde ze er transport en logistiek. Sinds enkele jaren woont en werkt ze in Nederland (Ten Cate en Ecology Group (= John Deere en Votex)). Bij Heuver zal zij zich nadrukkelijk bezig houden met de markten in Frankrijk, België en Luxemburg.

Naar alle nieuwsberichten