Nu nóg meer landbouwkennis bij Heuver met Joris van der Linde

U kunt bij onze nieuwe accountmanager Landbouw terecht voor gedegen advies op maat, dat voortkomt uit zijn diepgewortelde kennis uit de praktijk. Lees meer.
Nu nóg meer landbouwkennis bij Heuver met Joris van der Linde

Sinds begin dit jaar is Joris van der Linde werkzaam als accountmanager Landbouw bij Heuver. Daarmee is er een nieuwe ervaren kracht bijgekomen die u alles kan vertellen over landbouwbanden. U kunt bij Joris terecht voor gedegen advies op maat, dat voortkomt uit zijn diepgewortelde kennis uit de praktijk.

Agrarische achtergrond

“Mijn carrière tot nu toe past prima bij mijn huidige functie en bij de klanten die ik bedien. Hiervoor heb ik zes jaar bij een gerenommeerd landbouwmechanisatiebedrijf gewerkt als vertegenwoordiger en daarvoor werkte ik tien jaar in het agrarisch loonwerk. Ik ken de landbouwsector dus goed en heb verschillende kanten ervan ervaren. Doordat ik als chauffeur en monteur bij een loonbedrijf werkte, weet ik wat er bij dit werk komt kijken. Overigens doe ik als hobby in mijn vrije tijd nog steeds wel dit soort werkzaamheden, het zit in mijn bloed.”

De juiste vragen stellen

“Door mijn praktijkkennis binnen de landbouwmechanisatie weet ik wat de toepassing is van onze banden. Dat helpt mij elke dag in mijn werk hier bij Heuver. Alles is maatwerk, dus je moet je kunnen inleven in de materie om met een goed antwoord te komen. Daarvoor moet je ook de juiste vragen kunnen stellen. Op basis daarvan kun je meedenken. Ik merk ook dat onze klanten mijn meedenkende houding waarderen. Daardoor ontstaan goede samenwerkingen. Je kunt een hoop kennis uit een boekje halen, maar de meeste ervaring doe je toch op in de schuur of op het land naast de trekker. Je kunt een fantastische machine hebben maar zonder de juiste banden komt zo’n machine niet uit de verf. Daarom is het zo belangrijk om er goed over na te denken.”

Vakinhoudelijke diepgang door specialisatie

“Specialisatie is enorm belangrijk in mijn werk als accountmanager. Doordat ik écht de diepte in kan met een klant, komen we uiteindelijk bij de beste oplossing voor zijn situatie. Voor die focus heb ik bewust gekozen en dat past ook helemaal bij de werkwijze van Heuver. Van het iets bredere vakgebied loonwerk ben ik naar de tak landbouwmechanisatie gegaan en nu heb ik me nóg meer gespecialiseerd in banden voor deze machines. Dat is precies de vakkennis die Heuver graag deelt met klanten. Als ik in mijn vorige baan een moeilijke bandenvraag had, dan belde ik Heuver. Nu ben ik degene die gebeld wordt. De goede opleiding die ik bij Heuver heb gehad en de jarenlange ervaring van ons team helpt me bij het beantwoorden van vragen.”

Banden zijn geen vanzelfsprekendheid

“Tijdens mijn eerste jaar bij Heuver heb ik echt heel veel geleerd. Het belangrijkste is misschien wel dat het loont om banden niet als vanzelfsprekendheid te zien. Als je er eens goed induikt, dan kun je met de juiste banden veel meer uit het land en de machine halen. Dat vind ik heel interessant. Het doet me dan ook goed dat veel van mijn klanten hun banden niet zozeer zien als een kostenpost, maar als meerwaarde. Het leuke aan mijn werk is dat ik veel kan betekenen voor mensen die in het veld werken door het op deze manier te benaderen. Het is ook nooit saai werk, want elke situatie is anders. Dus elk advies ook. Er zit een hele wereld aan kennis en mogelijkheden achter landbouwbanden en ik vind het mooi om daar samen met mijn klanten aan te werken. Het is mijn doel om de verwachtingen van iedere klant te overtreffen.”

Naar alle nieuwsberichten