Land- en Tuinbouwbeurs in Markelo perfect podium voor Profile Tyrecenter Heuver

-PERSBERICHT- De 4de editie van de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland (27-29 juni) is het platform waarop Profile Tyrecenter Heuver aanwezig zal zijn. De beurs krijgt een nieuwe, centrale locatie tussen Lochem en Rijssen aan de A1. Dat valt exact in het werkgebied van de Profile Tyrecenter vestigingen van Heuver in Noordoost-Nederland. Het bedrijf toont op 80 m2 een dwarsdoorsnede van het assortiment van landbouwbanden, waaronder bijvoorbeeld Aeolus, Pirelli en Barkley. Heuver heeft standnummer 170.
Land- en Tuinbouwbeurs in Markelo perfect podium voor Profile Tyrecenter Heuver

Trots op eigen merken

Toen Profile Tyrecenter Heuver voor de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland werd benaderd, was de beslissing om deel te nemen snel genomen. Dit is middenin het werkgebied van Heuver, dus wilde het bedrijf op de beurs aanwezig zijn. Op de nieuwe beurslocatie verwacht Heuver vele bestaande en nieuwe klanten te treffen. Die maken er kennis met banden van de eigen merken van Heuver:
- het succesvolle Aeolus (exclusief voor de Benelux),
- het bekende Alliance (verregaande samenwerking in de Benelux),
- Pirelli, terug van weggeweest (exclusief in de Benelux),
- runner-up Barkley (exclusief voor Europa),
- nieuweling MRL (veelgevraagde exponent in het nieuwe agro-industriële segment).

Profile Tyrecenter Heuver heeft als vertegenwoordigers in zijn stand de gerespecteerde experts Harry Dunnewind en Jan Willems evenals Reinder Steenbergen. Laatstgenoemde startte onlangs als accountmanager en heeft brede agrarische ervaring. Heuver nodigt klanten en niet-klanten uit met alle vragen over landbouwbanden naar de stand (nummer 170) te komen.

Naar alle nieuwsberichten