Kamps de Wild en Profile Heuver slaan op bandengebied handen ineen

De samenwerking tussen Profile Heuver, met hoofdkantoor in Hardenberg, en Kamps de Wild uit Zevenaar werd de laatste jaren langzamerhand intensiever. Reden voor beide bedrijven om de handen nadrukkelijker ineen te slaan. Hierbij kunnen dealers van Kamps de Wild, importeur van de landbouwmachines van CLAAS en Amazone en producent van KAWECO, met al hun bandenvragen nu rechtstreeks bij de bandenkennisbank van Profile Heuver en de groothandel van Heuver aankloppen.
Kamps de Wild en Profile Heuver slaan op bandengebied handen ineen

Ontzorging dagelijks proces

De nieuwe samenwerking tussen Profile Heuver en Kamps de Wild is bedoeld om het de dealers van de landbouwmachines van CLAAS, die Kamps de Wild importeert en distribueert, gemakkelijker te maken. “Wij hebben op vele niveaus een uitstekende relatie opgebouwd met Kamps de Wild”, zegt Bertus Heuver, directeur Profile Heuver. “Ergens kom je dan op het punt dat je beide merkt dat het dagelijkse proces een aantal onnodige stappen kent. Want als dealers van Kamps de Wild machines met andere banden wilden leveren, kwamen de vragen bij de productmanagers uit Zevenaar terecht. Zij zochten dan contact met onze experts en moesten dat weer terugkoppelen. Dan zeg je tegen elkaar ‘dat kunnen wij voor je regelen, laat ze maar rechtstreeks bellen’. Dat hebben we samen handen en voeten gegeven en slaan op bandengebied de handen ineen.”

Om de Kamps-dealers optimaal te ontzorgen, kunnen zij de gewenste banden vanaf nu rechtstreeks bij ons bestellen tegen scherpe inkoopprijzen.
Bertus Heuver, directeur Profile Heuver

Rechtstreeks bestellen

Bertus Heuver vervolgt: “Onze kennisbank staat de Kamps de Wild dealers ter beschikking. En die samenwerking hebben we direct breder getrokken. Om de Kamps-dealers optimaal te ontzorgen, kunnen zij de gewenste banden vanaf nu rechtstreeks bij ons bestellen tegen scherpe inkoopprijzen. Wij hebben hen met een inlogcode rechtstreeks toegang tot onze webshop gegeven, dat versnelt hun proces. Dit type samenwerkingen en vereenvoudiging van processen zien wij als logisch en helpt nu deze dealers om hun afleveringen sneller te kunnen doen.”