Heuver Bandengroothandel versterkt haar landbouwteam

-PERSBERICHT- Heuver Bandengroothandel groeit. Om dat in goede banen te leiden, heeft de internationale groothandel Enno Schottert aangesteld als landbouwmanager. Enno is ‘eigen kweek’ en intern opgeleid. Heuver ziet veel in het opleiden en laten doorgroeien van eigen mensen. In de pittige bandenbranche levert dat vele voordelen op, omdat door het opleidingstraject zowel product- en sectorkennis als de bedrijfswaarden geborgd zijn. Mede door deze visie heeft Heuver een krachtige reputatie in Europa en weet de klant dat hij kan vertrouwen op Heuver als expert in truck-, grondverzet- en landbouwbanden.
Heuver Bandengroothandel versterkt haar landbouwteam

Werken met passie

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Onze reputatie in Europa als specialist en expert in truck-, grondverzet- en landbouwbanden, is een gevolg van de kwaliteit van onze mensen. Wij besteden daar veel aandacht aan en kijken naar de potentie van onze eigen mensen. We leiden ze op en dan zie je dat zij snel doorgroeien. Enno Schottert is hier een duidelijk voorbeeld van. Hij is sinds kort onze ‘landbouwmanager’. Enno is al vanaf 2014 bij ons actief in de sales voor de grondverzetsector. Maar met zijn ‘passie voor landbouw’, voelt hij zich in zijn nieuwe functie in zijn element. Door altijd te kiezen voor deze specialisten met passie, creëren wij groot draagvlak bij onze klanten. Zij ervaren het specialisme en wij laten hen altijd kennismaken met onze waarden. Zo kunnen we effectief werken aan onze ambitie om de meest klantgerichte bandengroothandel te zijn.”

Uitgebreide voorraad

Enno Schottert (29) ziet zijn functie als een mix van uitdagingen: “Als ‘kind van de boerderij’ groeide ik op in de agrarische sector. Daar komt mijn passie voor landbouw vandaan. Sinds 2004 ‘zit ik al in de banden’ en vervulde diverse salesfuncties. Bij Heuver leerde ik alles over banden en de betekenis voor de bedrijfsvoering. Technische kennis van het product is zo belangrijk; zeker in de landbouwsector. Die hebben wij volop in huis en die delen wij met plezier. Wij beantwoorden iedere vraag, zodat klanten snel en efficiënt kunnen werken. Met diverse sterke eigen merken voor diverse markten - zoals Barkley, Aeolus, Alliance, Altura en SuperKing – weten zij dat wij altijd kunnen helpen. Daarnaast hebben we doorlopend een uitgebreid assortiment van vele gerenommeerde merken. Dat ga ik als landbouwmanager allemaal begeleiden en zo ben ik terug bij mijn roots en helemaal op mijn plek.”