Profile Tyrecenter Heuver breidt landbouwteam uit

Door de aanhoudende groei, zocht Profile Tyrecenter Heuver een extra persoon voor zijn landbouwteam. Die nieuwe man werd Reinder Steenbergen. Omdat bij Profile Heuver voor landbouwactiviteiten de expertise doorslaggevend is, lag de lat in de selectieprocedure hoog. Met meerdere jaren ervaring in het vakgebied slaagde Reinder met vlag en wimpel. Hij wordt betrokken bij advies en verkoop voor klanten van alle vestigingen van Profile Heuver in Noordoost-Nederland.
Profile Tyrecenter Heuver breidt landbouwteam uit

Sterke reputatie blijven waarmaken

Bertus Heuver, directeur Profile Tyrecenter Heuver. “In de landbouwsector moeten onze mensen snel en doeltreffend een advies kunnen geven met verstand van zaken over grondsoort, bandentypes, inzet en seizoenen. Een lastige combinatie, maar met een sterke reputatie worden wij veelvuldig geraadpleegd over landbouwbanden. Klanten vertrouwen op ons advies. Bij de selectie voor een nieuwe kracht voor ons verkoopteam, lag de lat dus hoog. Eenmaal in gesprek met Reinder Steenbergen, bleek hij de juiste achtergronden te hebben. Reinder heeft zijn sporen al verdiend in de landbouwwereld en gaat zich inzetten voor al onze vestigingen in Noordoost-Nederland.”

Supertrots

Zelf zegt Reinder Steenbergen over zijn nieuwe uitdaging: “Ik had zes jaar een verkoopfunctie in de landbouwmechanisatie en leerde veel over akkerbouw en veehouderij op zand-, klei- of veengrond. Een belangrijk item als bodemdruk begon mij steeds meer te boeien. Dit is een schitterende kans om me daar veel meer op te kunnen focussen. Het breed adviseren staat centraal, dat spreekt me zeer aan. Heuver staat bekend om het hoge kennisniveau van zijn mensen. Ik ben supertrots nu deel van dat team te zijn. Eerst krijg ik een intensief intern opleidingstraject om alles te leren over alle typen banden en de toepassingen. Dat kan ik dan weer mooi koppelen aan mijn landbouwbasiskennis. Ik heb er zin in. Ik woon op de grens van Groningen en Drenthe en speek dus letterlijk en figuurlijk de taal van de mensen in mijn werkgebied.”

Naar alle nieuwsberichten