Heuver Bandengroothandel breidt afdeling Grondverzetbanden uit

Per 1 april startte bij Heuver Bandengroothandel Marjolein Dangremond als Sales Representative op de afdeling Grondverzetbanden. Haar aanstelling vloeit voort uit de visie van Heuver om slagvaardige landenteams te formeren. Zij wordt enerzijds de rechterhand van manager Bert van ´t Holt en richt zich anderzijds op de buitenlandse markten, meer specifiek op de Franstalige.
Heuver Bandengroothandel breidt afdeling Grondverzetbanden uit

Klantfocus door landenteams

“Om onze filosofie van optimale klantfocus en specifieke landenteams verder gestalte te geven, waren we op zoek naar een enthousiaste kracht met brede talenkennis”, zegt Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel. “Marjolein brengt actieve kennis van Duits en Engels mee en is perfect op de hoogte van de Franse taal. Het is de bedoeling dat zij onze accountmanagers die in het buitenland opereren, vanaf de thuisbasis gaat ondersteunen. Daar blijkt ze nu al volop in te slagen. Met haar erbij kunnen we onze klanten nóg meer aandacht geven dan zij al van ons gewend zijn.”

Internationaal werkterrein

Marjolein Dangremond studeerde International Business & Languages aan de Hoge School Twente in Enschede en International Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en werkte tijdens haar studie onder andere voor Eurodisney, Eurosesk en ABN Amro. “Het was vooral de eis voor actieve kennis van het Frans die me aansprak in de vacature”, aldus Marjolein. “Heuver is een internationaal werkende organisatie en met mijn achtergrond verwachtte ik daar veel van mijn studies in kwijt te kunnen. In de praktijk komt dat er al helemaal uit en kan ik me uitstekend ontplooien. Hopelijk kan ik me de komende jaren zo ontwikkelen, dat mijn volgende stap ook extern gericht kan zijn. Ik merk al op vele gebieden al dat medewerkers bij Heuver alle kansen krijgen zich te ontwikkelen.”

Naar alle nieuwsberichten