Nieuwe accountmanager BeLux

-PERSBERICHT- Per half maart stelde Heuver Bandengroothandel Bert Vreys aan als nieuwe accountmanager voor België en Luxemburg. In de loop van 2015 bepaalde Heuver dat zijn landbouwsector, ooit de historische basis van het bedrijf, meer focus moest krijgen. Met een herstructurering van de landbouwafdeling en interne promotie van Pieter Dubois, schiep Heuver de randvoorwaarden. Daardoor is de landbouwafdeling volledig op sterkte. Met de aanstelling van Bert Vreys als nieuwe BeLux-accountmanager voor truck, grondverzet en landbouw, is de vertegenwoordiging van Heuver in België en Luxemburg weer goed ingevuld.
Nieuwe accountmanager BeLux

Europese markt ontwikkelen

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Elke onderneming is zo sterk als de mensen die er werken. Waarbij de toewijding van die mensen minstens zo belangrijk is. Kennis staat centraal, maar liefde voor product en vak niet minder. In een familiebedrijf als het onze zijn dat spilwaarden. Maar we moeten oppassen voor overbelasting. Want toen Pieter Dubois vorig jaar Productmanager Landbouw werd om die kar te trekken, hield hij de zorg voor zijn klanten in België en Luxemburg. Daarom zijn we blij met de aanstelling van Bert Vreys als accountmanager voor deze twee landen. Hierdoor kan Pieter zich nu 100% richten op zijn taak als Productmanager. Nu kunnen we én de BeLux-markt volop aandacht geven én werken aan de ontwikkeling van onze Europese landbouwmarkt. Dat tezamen maakt ons werkelijk sterker.”

Persoonlijke contacten

Bert Vreys (41) startte in 2009 zijn bandencarrière bij Michelin. Vreys: “Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe stap in mijn carrière. Onder andere bij Michelin deed ik een grote productkennis op van zowel truck-, landbouw- als grondverzetbanden. Deze kennis kan ik nu inzetten voor Heuver, als ik langzamerhand het klantenbestand van Pieter Dubois ga overnemen. Eén van mijn eerste doelen is om alle klanten zo snel mogelijk een eerste keer te bezoeken. Vooral in het persoonlijke contact ligt in deze branche een extra kans.”

Naar alle nieuwsberichten