Jubilerend Heuver Bandengroothandel zwaait directeur Jan Heuver uit

Met een ingetogen bijeenkomst vierde Heuver Bandengroothandel afgelopen weekend het 50-jarig jubileum. Uiteraard stond directeur Bertus Heuver stil bij de weg die het bedrijf aflegde. Maar vooral keek hij vooruit én kondigde, vanwege het bereiken van de pensioenleeftijd, het afscheid aan van zijn broer Jan als mede-directeur. Als financieel directeur neemt Marc Luttikhuis de financiële taken over. Niettemin blijft Jan als adviseur aan het bedrijf verbonden. Tot zijn grote verrassing was als afscheidscadeau voor de sociaal altijd zeer betrokken Jan Heuver de Foundation JAN! opgericht.
Jubilerend Heuver Bandengroothandel zwaait directeur Jan Heuver uit

Trots en passie

Het afscheid van Jan Heuver als directeur van Heuver Bandengroothandel en de 13 Profile Tyrecenter Heuver-vestigingen kwam door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd in zicht. Toch is afscheid nemen van de charismatische directeur moeilijk. Jan Heuver was 49 jaar aan het bedrijf verbonden en stond, door het najagen van zijn droom, garant voor het succes en de toonaangevende positie van Heuver in Europa heeft. Nagenoeg vanaf de start zorgde hij met zijn passie én stijl van werken voor groei. Jan is als echt mensen-mens een relatiebouwer en vond steeds de beste medewerkers. Dankzij zijn intensieve internationale contacten haalde het bedrijf exclusieve importcontracten binnen. Het 50-jarig jubileum is een schitterende mijlpaal om afscheid te nemen. Jan Heuver blijft als adviseur aan Heuver verbonden. In de directie neemt vanaf 1 mei Marc Luttikhuis als financieel directeur officieel vele taken over.

Grote verrassing

Jan Heuver: “Mijn werk deed ik met plezier en passie. Ik was elke dag vooral trots op de fijne ploeg mensen die we hebben. Zowel in de groothandel als in onze 13 Profile Tyrecenter-vestigingen. Zíj maken uiteindelijk het bedrijf en het verschil. Iedere dag gáán zij er met onze mooie producten vol voor. We maakten de afgelopen vijftig jaar vele stappen, maar alles voelde heel natuurlijk. Het bedrijf staat als een huis, dus vond ik dat ik een stap terug kon doen. Het was een grote verrassing om bij mijn officiële aftreden als cadeau de Jan! Foundation te krijgen. Het basisidee is om jonge mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt op weg te helpen. De komende tijd vullen we dit verder in. Een prachtig cadeau, uitstekend bedacht! Natúúrlijk blijf ik bij ons bedrijf betrokken. Ik blijf uiteraard meedenken en zal vele relaties met plezier weer ontmoeten. Want zonder het grote aantal loyale klanten was Heuver niet wat het nu is.”

Naar alle nieuwsberichten