Exclusieve uitbreiding wagenpark Heuver

-PERSBERICHT- Veel klanten kennen de truck met oplegger van Heuver, die hen de bestelde banden brengt. In oktober breidt de internationale bandengroothandel het ‘wagenpark’ tijdelijk uit met een exclusieve combinatie: de Heuver WSI-Models truck met oplegger. Dit diecast schaalmodel van fabrikant WSI (schaal 1:50) is een miniatuur op basis van de echte Heuver-truck, aangevuld met een speciale jubileumoplegger. Ook dit model is weer een verzamelaarsobject, de jubileumuitvoering maakt hem extra bijzonder. Klanten kunnen hem bemachtigen bij hun bestellingen.
Exclusieve uitbreiding wagenpark Heuver

Topkwaliteit in gelimiteerde oplage

“In 2014 brachten we ons eerste schaalmodel van een Aeolus-truck met oplegger”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Die was snel zeer gewild en daarom vlot uitverkocht. Onze klanten bleken liefhebbers van schaalmodellen en ervaarden de truck als verzamelaarsobject. Genoeg reden nogmaals een serie te laten maken. Ditmaal in jubileumuitvoering, want het is ons jubileumjaar. En om de verzamelwaarde hoog te houden, is de oplage weer gelimiteerd. WSI-Models is de topproducent, die hoogwaardige diecast schaalmodellen maakt. Die zijn zó goed, dat de truck aan de spiegels opgetild kan worden. In die kwaliteit herkennen wij onszelf helemaal. Zo weten we zeker dat onze klanten, bij hun bestellingen vanaf een bepaald bedrag, ook op dit vlak het beste krijgen.”

Unieke jubileumutivoering

De Heuver WSI-Models truck met oplegger is gemodelleerd naar de echte truck en trailer van de Hardenbergse bandengroothandelaar en -importeur. Het schaalmodel (1:50) is een Mercedes Actros, exact zoals het origineel. De bestickering van de truck is conform het origineel, die van de trailer is ‘verrijkt’ met het logo van het 50-jarig jubileum. Ook de verpakking is in jubileumuitvoering; wat het geheel extra bijzonder maakt en van deze miniatuur een gewild verzamelaarsobject zal maken. De oplage is net als bij het eerste schaalmodel weer gelimiteerd.

Naar alle nieuwsberichten