Agritechnica 2019: Heuver bewijst landbouwspecialisme

Op de Agritechnica 2019 in Hannover (10-16 november, hal 3, B12) laat Heuver zien een échte landbouwspecialist te zijn.
Agritechnica 2019: Heuver bewijst landbouwspecialisme

-PERSBERICHT- Het assortiment op agrarisch gebied is enorm en dat kunnen bezoekers op verschillende manieren ervaren. Zo worden er heel wat nieuwe landbouwbanden ter plekke getoond, van merken als Aeolus, Alliance, Barkley, MRL, Galileo en Pirelli. Maar bezoekers kunnen ook met een VR-bril ervaren hoe bijzonder groot de voorraad in het magazijn in Hardenberg is. 

Veel nieuwe landbouwbanden

Al vanaf de start in 1966 is Heuver gespecialiseerd in landbouwbanden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echte totaalaanbieder met een scala aan kwaliteitsmerken. Daaronder vallen exclusieve eigen merken als Aeolus, Barkley en Galileo maar uiteraard ook gerenommeerde merken als Alliance, Michelin, Trelleborg en Pirelli. “Tijdens de grootste landbouwbeurs ter wereld mogen we dus zeker niet ontbreken”, zegt Enno Schottert, productmanager landbouwbanden bij Heuver. “En we hebben heel wat nieuws om de bezoekers te vertellen. Bijvoorbeeld de Alliance 398 MPT, die de zilveren Agritechnica Innovation Award heeft gewonnen. Maar ook de nieuwe robuuste all-terrainband Aeolus AE21 en nieuwe maten van de Aeolus AE74, Barkley BLF01 en Pirelli  PHP. Uiteraard zijn ze allemaal uit voorraad leverbaar en online te bestellen in maar liefst 11 talen.”

Virtuele tour door het magazijn

Een ware attractie op de stand wordt de VR-bril waarmee bezoekers virtueel door het enorme magazijn in Hardenberg kunnen lopen: “Dat maakt altijd indruk, zo hebben we eerder dit jaar in München ook al ervaren”, aldus Enno. “Onze klanten staan er niet altijd bij stil wat het betekent dat wij zo ontzettend veel banden op voorraad hebben en zo snel kunnen leveren. Met de VR-bril op hun hoofd bevinden zij zich er ineens middenin. Zo bewijzen we nog maar weer eens waarom we een echte landbouwbandenspecialist zijn.”