Maximilian Baake versterkt het Duitse team van Heuver Bandengroothandel

-PERSBERICHT- Heuver Bandengroothandel versterkt zijn Duitse team met de aanstelling van Maximilian Baake als accountmanager in het noorden van Duitsland. Met Maximilian erbij als ambitieuze bandenman, kan Heuver het complete Noordduitse gebied efficiënter indelen. Hierdoor is het tegelijk mogelijk de gestage groei in deze regio in goede banen te leiden en kan Heuver haar klanten de optimale service blijven bieden.
Maximilian Baake versterkt het Duitse team van Heuver Bandengroothandel

Persoonlijk contact voorop

“Natuurlijk streven wij naar autonome groei. Wat tegelijkertijd nieuwe uitdagingen betekent”, stelt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Die ontstaan door onze succesvolle nieuwe merken en doordat we het algemene aanbod steeds uitbreiden. Dat levert dus meer klanten en bestellingen op. Omdat wij dicht bij onze klanten willen staan en persoonlijk contact voorop stellen, kijken we steeds hoe we dat effectvol kunnen doen. Daarom breiden wij ons team accountmanagers in Duitsland nogmaals uit. Met Maximilian Baake komt een enthousiaste en gedreven jongeman ons versterken in het Noorden van Duitsland. Door zijn komst kunnen we de noordelijke regio efficiënter inrichten. Hij neemt daarbij een gedeelte van de contacten van zijn collega’s Sebastiaan Vlierman en Detlev Schwarznecker over. Hij krijgt daarmee een gebied waar we ons graag verder willen ontwikkelen. Dit versterkt de gehele organisatie en ik verwacht, dat hij snel zijn weg vindt en dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Klanten optimaal van dienst zijn

“Ik verwacht veel van het werken bij Heuver”, aldus Maximilian Baake (26). “Het familiebedrijf staat hoog aangeschreven en er werken experts waar ik me aan kan optrekken. De doelstellingen zijn ambitieus en dat bereik je door nauwe contacten met alle klanten. Daar kijk ik vooral naar uit, om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Met onze sterke merken waaronder Aeolus, Barkley en Athlete, hebben we een prachtig uitgebalanceerd en kwalitatief aanbod. Bovendien verheug ik me er op in mijn eigen regio aan de slag te gaan. Als rasecht “Nordlicht” – geboren in Bremen en opgegroeid in Nienburg an der Weser – voel ik me hier als een vis in het water.”
Maximilian Baake heeft 7 jaar ervaring in de handel, waarvan 3 jaar in de bandenbranche. Hij kent het vakgebied van werkplaats tot buitendienst op het vlak van truck-, grondverzet- en landbouwbanden.