Heuver Bandengroothandel smeedt expert-team voor zijn Duitstalige thuismarkt

Heuver Bandengroothandel maakt werk van de formatie van een expert-team accountmanagers voor de Duitstalige markt. De overstap van BU Manager Gert Timmer naar dit team past naadloos in Heuver’s visie om klanten met het sterkst mogelijke team van dienst te zijn. Timmer, bekend als vakman pur sang, ziet de stap naar de buitendienst als zijn volgende uitdaging bij Heuver en heeft de verantwoording voor Beieren en Oostenrijk. Het nieuwe expert-team voor de Duitstalige bandenmarkt bestaat uit vijf zeer ervaren accountmanagers, die worden ondersteund door een ge-oliede binnendienst. De teamleden zijn afwisselend op de beurs Agritechnica in Hannover aanwezig.
Heuver Bandengroothandel smeedt expert-team voor zijn Duitstalige thuismarkt

Expert-team een lang gekoesterde wens

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Met Gert Timmer als onze vooruitgeschoven man in Zuidoost-Duitsland en Oostenrijk, start daar een super-expert. Toen wij zeiden dat we deze positie wilden invullen, meldde Gert dat hij dit graag wilde oppakken. Híj was er heel helder in, maar als directie moesten we dat laten bezinken. Gert verdiende de afgelopen jaren zijn sporen als manager van onze agri-afdeling. Die stuwde hij naar grote hoogte, dus was daar belangrijk. Aan de andere kant was hij de ontbrekende schakel voor ons gedroomde expert-team voor de Duitstalige markt. Daar hebben we nu vijf kanjers aan het werk. Gert gaat in Beieren wonen en zit dan middenin zijn gebied. Uiteindelijk zijn we heel blij met zijn stap. Daar profiteren de klanten van, want hij weet op iedere vraag een antwoord.”

Kwaliteit en topservice

“Dit is een super-uitdaging”, zegt Gert Timmer (48). “Ik werk graag in Duitsland en Oostenrijk. Mentaliteit, gastvrijheid en wijze van werken spreken me aan en mijn ambitie is hier succesvol te zijn. Bovendien heb ik een schitterende range producten onder mijn arm. Ofwel ons hele gamma topproducten voor de agri-, truck- en trailer- en grondverzetmarkt, inclusief velgen en toebehoren. Mijn klanten zijn heel duidelijk: zij verwachten kwaliteit en topservice en dat je afspraken nakomt. Met onze sterke binnendienst als back-up, kan ik die voorwaarden nakomen. Ik richt me op bandenservicebedrijven, maar ga ook fabrikanten van machines en trucks bezoeken. In deze veelzijdige taak kan ik mijn kennis volop kwijt. Ik zie de toekomst voor ons bedrijf rooskleurig tegemoet! Want met Detlev Schwarznecker, Helmut Haak, Sebastiaan Vlierman en Coen Heerdink als collega’s hebben we een echt expert-team voor de Duitstalige markt. Op de Agritechnica in Hannover ben ik ook aanwezig om de klanten te ontmoeten.”

Naar alle nieuwsberichten