Michelin banden

Heuver bandengroothandel biedt een zeer compleet gamma banden aan, waaronder het gerenommeerde A-merk Michelin. Banden voor landbouw, grondverzet, trucks en trailers zijn onze specialiteit. Zowel nieuw als gebruikt, van compleet wiel tot binnenband of ventielen. Welk type Michelin banden u ook zoekt voor uw klant, bij Heuver vindt u het.

Michelin vrachtwagenbanden

Michelin is hét A-merk op het gebied van vrachtwagenbanden. De banden beschikken over een extreem lange levensduur vanwege de mogelijkheden tot herprofilering en loopvlakvernieuwing (Michelin Remix). Daarnaast zijn de truckbanden van Michelin extreem energiezuinig en zorgen ze voor een verhoogde veiligheid.

Michelin produceert truck- en trailerbanden vindt u in alle denkbare types en maten. Mocht u maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze truckafdeling.

Michelin landbouwbanden

Michelin is hét A-merk op gebied van landbouwbanden. De banden van Michelin zijn bodemvriendelijk en te gebruiken met een lage bandenspanning. Daarnaast zorgen de Michelin banden voor een hoge stabiliteit. Michelin heeft een breed aanbod aan tractorbanden en landbouwwagenbanden.

Michelin grondverzetbanden

Michelin is het meest toonaangevende merk op het gebied van radiale grondverzetbanden. De banden van Michelin hebben een lange levensduur. De hoge kwaliteit voorkomt inrijdingen, lekke banden en scheuren. Michelin banden beschikken over een uitstekende tractie, beperken het brandstofverbruik en bieden een excellent rijcomfort.

Michelin levert grondverzetbanden voor alle inzetten in alle gangbare maten. Mocht u maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling.

Over Heuver

Bestellen

Wilt u meer weten over het aanbod Michelin banden dat Heuver biedt? Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Neem contact met ons op