Barkley en Athlete Wheels samen extra sterk

Sinds Barkley met zijn truck- en trailerbanden op de Europese markt kwam, bouwde het merk in korte tijd een sterke reputatie op. Omdat het één van de eigen merken van Heuver Bandengroothandel is, staat het bedrijf als exclusief importeur voor Europa in nauw contact met de fabrikant. Dat resulteert in een doorlopende ontwikkeling van de banden, zodat deze voldoen aan de nieuwste eisen.
Barkley en Athlete Wheels samen extra sterk

Mix & Match

Barkley truck- en trailerbanden zijn bij uitstek geschikt om te combineren met de moderne stalen wielen van Athlete Wheels. Onder de noemer ‘Mix & Match’ stellen klanten zelf – of met hulp van onze experts – hun combinaties samen. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop, waarna onze vakmensen band en wiel inclusief kwaliteitsventiel vakkundig monteren. Zowel de banden als de wielen hebben wij doorlopend op voorraad. Het is een ijzersterke combinatie en u bespaart er veel tijd mee. Wij kunnen u zelfs de zorg voor aflevering uit handen nemen en bezorgen ze rechtstreeks – eventueel met neutrale levering - bij uw klant.

Modern profiel

Gemeenschappelijk kenmerk van de Barkley truckbanden – zoals BL203+ voor de stuuras en BL806+ voor de trekas – en trailerbanden (onder andere BLT08+), is standaard een verbreed loopvlak. Dit levert betere kilometrages op en is een gevolg van de inspanningen van Barkley op het gebied van design, ontwikkeling en state-of-the-art productie. De banden sluiten in alle sectoren naadloos aan op de wensen en regels van de Europese markt; inclusief M+S profielen en 3PMSF keurmerk. Met hun scherpe prijs-/kwaliteitverhouding maken Barkley-banden het verschil.

Topkwaliteit wielen

Combineer Barkley-banden met stalen velgen van Athlete Wheels en u heeft een super combinatie. Alle Athlete wielen zijn zeer modern geproduceerd – onder andere TüV en ISO9001 gecertificeerd – en zeer uitvoerig getest. Zoals een uitvoerige zoutneveltest door DEKRA Automobil GmbH conform DIN en ISO 9227 NSS regels . De wielen doorstonden probleemloos 720 uur blootstelling aan een zoutnevel. Dat is minimaal gelijkwaardig aan testwielen van Europese herkomst! Wij garanderen u de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Meer weten?

Neem contact op met onze experts via +31 (0)523 850 850. Zij beantwoorden graag de vragen die u heeft over uw truckbanden! Ook leest u alles over truckbanden op de truck kennispagina.