Voor de meest veeleisende klant

Barkley is de uitdager in de landbouwbandenmarkt. Wij hebben Barkley exclusief in ons assortiment omdat wij de potentie en kwaliteit zagen. Inmiddels zijn gebruikers in heel Europa, waar we Barkley voeren, unaniem positief.
Voor de meest veeleisende klant

Productiviteit en rendement zijn sleutelwoorden in het agrarisch bedrijf. Machines worden groter, eisen aan banden hoger. Zwaardere machines stellen heel andere eisen, dat resulteert in grotere banden terwijl tegelijkertijd de bodembelasting minimaal moet zijn. Dat vergt veel van productontwikkeling.

De uitblinker binnen landbouw

Barkley ontwikkelt en produceert banden die aan de nieuwste eisen voldoen. Neem de BLA07 volumeband, verkrijgbaar als 600/70R30 en 600/70R28. Een band die óók geschikt is voor getrokken materieel zoals oogstmachines. Kenmerken zijn: stabiliteit, uitgekiend profiel met groot zelfreinigend vermogen, uitstekende kwaliteit en scherpe prijs. Een uitblinker waar zware massa’s moeten worden vervoerd met zo groot mogelijke bodembescherming.

Moderne tractorband

Barkley’s BLA03 is een uitstekende combinatieband. Met veel tractie op het land, voldoende bodemprotectie en geschikt voor regelmatig rijden met hogere snelheden en zwaardere lasten op de weg. Essentieel zijn duurzaamheid en slijtvastheid, waarin de band vergelijkbaar is – blijkt na tests – met een vergelijkbare band van een gerenommeerd merk! De BLA03 is onze aanrader en uw winstbrenger (klik hier voor het maatoverzicht).

Optimale prestatie

De Barkley BLA01 is in meerdere maten leverbaar in de 80-, 85- en 90-serie. Een scherpgeprijsde kwaliteitsband met uitgekiend nokkenprofiel en veel tractie en stabiliteit. Bovendien met goede ‘looks’. Feel the difference!