Landbouwbanden Limburg | Heuver heeft ze op voorraad

Zoekt u nieuwe landbouwbanden? Limburg is een belangrijke provincie voor Heuver. Wij bieden ruim 100.000 banden en wielen van vele merken. Lees hier meer.

Landbouwbanden in Limburg? Heuver levert ze!

Ons bedrijf is begonnen vanuit de landbouwsector. Al vanaf onze start in 1966. Mans Heuver, de oprichter van onze bandengroothandel, kwam zelf uit een boerengezin. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij in de jaren zeventig ook landbouwbanden ging verkopen. Vanuit het magazijn gingen ze overal naartoe, ook naar Limburg. Al vanaf die begindagen kunt u vertrouwen op een zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en altijd een goed advies. Our Drive to Succeed is Your Benefit!

Registreer uzelf en bestel uw landbouwbanden online

Dankzij onze webshop is online banden kopen heel eenvoudig geworden. Meld uzelf snel en simpel aan via het registratieformulier. Na goedkeuring kunt u 24/7 bij ons terecht voor gedetailleerde informatie over het complete assortiment nieuwe landbouwbanden. Limburg is voor ons een belangrijk afzetgebied, door de vele landbouwbedrijven. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als u een vraag heeft over de beste landbouwbanden voor uw situatie of voor uw klant. Onze experts staan voor u klaar. Bel ons op +31 (0)523 850 850 of vul het contactformulier in.
 

Ons filiaal in Limburg: Profile Schouten in Venlo

Wilt u liever naar een filiaal in de buurt? Dan kunt u terecht bij Profile Schouten in Venlo. Hier vindt u een complete auto-, truck- en landbouwservice. Wilt u direct een afspraak maken voor advies over de beste landbouwbanden in uw situatie, dat kan hier.
 

Ons filiaal in Limburg: Profile Schouten in Venlo

Diverse eigen merken voor de landbouw

Natuurlijk vindt u in ons assortiment de bekende bandenmerken. Maar we hebben ook onze eigen merken Aeolus, MRL, Alliance, Pirellui en Barkley. Daar kan Rick Bakhuis, binnendienstmedewerker Landbouw bij Heuver, u alles over vertellen. Zijn enorme kennis van landbouwbanden is mede opgebouwd door zijn achtergrond in een melkveehouderij. Hij is bekend met trekkers en machines in de praktijk. Daardoor weet hij hoe het materiaal het beste ingezet wordt. Vanuit zijn eigen technische ervaring geeft hij u graag advies daarover.
 

Advies over de beste banden

Met zijn advies bespaart Rick klanten geld door de lagere kostprijs per uur. Onze eigen merken zijn écht goed, zo weet Rick. “Vooral de Barkley BLA03 voldoet prima, vooral in het loonwerk. We bieden ze wel eens aan onze klanten aan die eigenlijk een premiummerk willen, maar dan wel met de garantie dat ze binnen 14 dagen zonder montagekosten mogen ruilen als ze niet bevallen. Dat ruilen is nooit nodig. Onze klanten mogen altijd een eerlijk antwoord van ons verwachten, want we zoeken altijd naar het beste advies.”
 

> Bekijk alle landbouwbanden online