Vele merken en types industriebanden

Zo breed als de verscheidenheid in machines in de industriebranche, zo breed is ons aanbod industriebanden. Hier vindt u zowel nieuwe, vernieuwde als gebruikte industriebanden van de bekende A-merken, tot kwalitatieve merken van eigen import voor een aantrekkelijke prijs.

Over Heuver bandengroothandel

Heuver behoort tot de grootste bandenspecialisten van Europa. Door ruim 45 jaar ervaring zijn wij een gerenommeerde partner met een compleet aanbod voor trucks, trailers, grondverzet en landbouw. Als u bij ons industriebanden aanschaft, bent u verzekerd van ruime keuze, kwaliteit, deskundig advies, snelle levering en een concurrerende prijs.

Industriebanden bekijken

In onze webshop kunt u alle industriebanden die wij in het assortiment hebben bekijken. Nadat u zich heeft geregistreerd via het formulier kunt u specifiekere informatie zien en ook online uw bestelling plaatsen. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn bij de levering van topkwaliteit industriebanden. Heuver bandengroothandel, uw partner in business!

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact