Hoge kwaliteit truckbanden

In de transportwereld dient iedere truckband aan de hoogste eisen te voldoen. Nieuwe truckbanden met een hoge kwaliteit en een concurrerend prijsniveau vindt u bij Heuver. Wij bieden een compleet aanbod banden, wielen en onderdelen voor trucks, trailers, en voor grondverzet- en landbouwmachines. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste bandenspecialisten van Europa.

Vele merken en types truckbanden

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of een uitstekend B-merk, bij Heuver vindt u alleen truckbanden van een hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert bij Heuver van meer dan 50 jaar ervaring in truckbanden! U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies voor de beste truck banden voor u!

Bestel uw truckbanden online

In onze webshop kunt u terecht voor gedetailleerde informatie over het complete assortiment nieuwe truckbanden. Ook kunt u eenvoudig online bestellen. Of bekijk eerst ons enorme assortiment hier. Wilt u weten welke truckbanden het meest geschikt zijn voor uw klant? Neem dan contact met ons op voor een vakkundig advies.