Heuver, uw bandenspecialist

Vind alles over grondverzet

Grondverzetbanden van hoge kwaliteit

In de grondverzetbranche zijn er heel veel machines in allerlei soorten en maten. U weet dan ook precies wat u zoekt. TRA-code, load/speed-index, TKPH of WCF, rubbercompounds… Of u nu banden zoekt voor een dumper, mobiele kraan, shovel, grader of een anderen toepassing: hier zit u goed. Voor nieuwe, vernieuwde of gebruikte grondverzetbanden. Kies uit bekende A-merken én onze huismerken met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. 

Ons mag u alles vragen over banden

U kunt zich wel voorstellen hoeveel kennis en ervaring ons team heeft opgedaan in de afgelopen 55 jaar. Daar profiteert u van mee! Bekijk onze uitgebreide kennisbank of neem contact op met onze experts voor een advies op maat. Reken op een deskundig en gedetailleerd advies: voor de beste grondverzetbanden voor uw situatie!

  • Welke grondverzetbanden voor welke machine?

    Machines uit de categorie Grondverzet of EM (Earthmover) hebben een eigen codering voor hun banden. Wij geven u graag een overzicht hiervan, zodat u weet welke grondverzetbanden u voor welke machine kunt inzetten.

    Lees meer
  • Achtergronden van grondverzetbanden

    Veel grondverzetbanden worden niet alleen offroad gebruikt. Er zijn veel situaties waarin met hogere gemiddelde snelheid ook op verharde ondergrond of op de openbare weg wordt gereden. In die gevallen is het belangrijk te letten op de snelheidsindicatie van de band. Maar er is nog meer om op te letten.

    Lees meer

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

Welk type band is de beste keuze voor welke machine? Wat is de levensduur? Het zijn enkele van de vragen die onze grondverzetspecialisten krijgen. Bij ons krijgt u altijd de juiste antwoorden. Onze medewerkers hebben specifieke kennis over inzet en duurzaamheid. Uw vraag is onze uitdaging. Voor elke toepassing en machine bieden wij de geschikte banden. 

Neem contact op