Finance Stagiair(e) (Hardenberg, 40 uur)

Finance Stagiair(e) (Hardenberg, 40 uur)

Wil je alle facetten van het Finance vak leren, ben je enthousiast en gemotiveerd om ervaring bij ons op te komen doen in het kader van je mbo opleiding? Dan hebben wij de Finance stageplek die jij zoekt!

Voor het hoofdkantoor van Heuver in Hardenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige Finance stagiair(e). Ons Finance team bestaat uit 11 collega’s. Het betreft een meewerkstage waarin je met verschillende aspecten van het Finance vak te maken zal krijgen.

Wat wij van jou verwachten

  • je volgt momenteel een mbo opleiding in de richting van Finance / Bedrijfsadministratie;  
  • je vindt het gaaf om onderdeel te zijn van een (internationale) commerciële profit organisatie; 
  • je bent cijfermatig en analytisch sterk;  
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat je van ons mag verwachten
Als je bij ons komt stagelopen dan weet je zeker dat je:

  • een passende stagevergoeding ontvangt;
  • terecht komt in een gezellig en informeel team;
  • een uitdagende stage krijgt, waar plezier in je werk voorop staat;
  • passende taken kan oppakken om jezelf te ontwikkelen;
  • voldoende tijd krijgt om aan jouw schoolopdrachten te werken.

Enthousiast geworden?

Dan leren wij jou graag kennen! Solliciteren kan via de "Solliciteer" button. Wil je meer informatie over de stage?
Dan zal Herman Stroeve, Finance controller, je graag te woord staan! Herman is bereikbaar via het telefoonnummer 0523-850850.

SOLLICITEER

Over Heuver
Heuver Company bestaat uit Heuver Bandengroothandel in Hardenberg, 14 Profile vestigingen verspreid over Noordoost-Nederland en Limburg, en Bevri Wheels en Bevri Banden te Zeewolde. Heuver Bandengroothandel is bekend om haar uitgebreide assortiment en specialisme op het gebied van grondverzet-, landbouw- en truckbanden. Wij importeren en exporteren wereldwijd alle soorten banden, waaronder diverse eigen importmerken. Onze 14 Profile Heuver filialen bieden een complete auto-, truck en landbouwservice. Wij zijn dé specialist in banden en doen alles voor de klant als het gaat om onderhoud voor alle merken voertuigen. Bevri Wheels produceert, repareert en levert velgen op maat. Bevri Banden biedt een complete landbouwbandenservice. Onze succesvolle en snelgroeiende organisatie kenmerkt zich door een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega`s en een plezierige werksfeer!