Continental banden

Heuver bandengroothandel is één van de grootste bandenspecialisten van Europa. Bij Heuver staan een zeer ruim aanbod, deskundige service en snelle levertijden centraal. Wij bieden Continental banden voor zeer diverse toepassingen. Bekijk ons aanbod op deze website en bestel online Continental banden voor uw klant. Continental banden staan bekend om haar uitstekende kilometerprestaties en uitstekende grip. Voor elke inzet heeft Continental de juiste band.

Banden voor trucks, grondverzet en landbouw

Heuver biedt een breed gamma banden van het kwaliteitsmerk Continental:

Landbouw: Continental Banden met een allround inzet, goede trekkracht, zeer slijtvast en comfortabel in gebruik.
Trucks: uitstekende grip en kilometerprestaties.
Grondverzet: Geluidsarme Continental MPT-banden voor on- en off-road gebruik.

De MPT-banden van Continental zijn geschikt voor on- en off-road gebruik. Continental banden zijn geluidsarm en staan garant voor een uitstekende tractie en zelfreinigende eigenschappen. Lees hier meer over MTP-banden.

Continental banden online bestellen

Als wilt weten welk aanbod Continental banden Heuver heeft, bezoek dan onze webshop. Vul het registratieformulier in om meer productinformatie te zien en online uw bestelling te plaatsen. Als u vragen hebt, of een passend advies wil kunt u altijd contact opnemen met één van onze vakkundige medewerkers.

Continental levert MPT-banden voor alle inzetten in alle gangbare maten. Mocht u maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact