Bridgestone banden

Bridgestone is één van de A-merken op het gebied van truck- en trailerbanden en off-the-road banden. Bridgestone is opgericht in 1931 en is daarmee de oudste Japanse bandenproducent. Vanwege deze jarenlange ervaring in het produceren van banden staat Bridgestone bekend om de goede kwaliteit en veiligheid van haar banden.

Bridgestone banden voor truck, grondverzet of landbouw

Zowel voor vrachtwagens, trailers als grondverzet- en landbouwmachines biedt Bridgestone een brede range banden aan.

Op de markt van off-the-road banden is dit merk zelfs wereldleider met een aanbod van rond de 50 verschillende patronen zowel radiaal- als diagonaalconstructies. Voor lange afstanden over het asfalt tot zware werkzaamheden op een mulle ondergrond, uw klant kan altijd vertrouwen op de kwaliteit van Bridgestone banden. Bekijk ons uitgebreide aanbod Bridgestone grondverzetbanden op deze website

Bridgestone truckbanden staan bekend om hun veiligheid en uitstekende kwaliteit. Heuver bandengroothandel heeft vele types en maten van dit gerenommeerde A-merk in het assortiment. Bekijk ons uitgebreide aanbod Bridgestone truckbanden op deze website.

Bekijk hier alle banden van bridgestone, voor elke sector. 

Registreren

Als u bent geregistreerd kunt u meer productinformatie bekijken en online banden bestellen. Voor vragen over ons aanbod Bridgestone banden, of andere merken, neemt u contact op met één van onze medewerkers. Heuver bandengroothandel is graag uw partner in business. 

Over Heuver

Meer informatie

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op