Michelin

Michelin is hét A-merk op gebied van landbouwbanden. De banden van Michelin zijn bodemvriendelijk en te gebruiken met een lage bandenspanning. Daarnaast zorgen de Michelin banden voor een hoge stabiliteit. Michelin heeft een breed aanbod aan tractorbanden en landbouwwagenbanden.

Heuver bandengroothandel biedt een zeer compleet gamma banden aan, waaronder het gerenommeerde A-merk Michelin. Banden voor landbouw, grondverzet, trucks en trailers zijn onze specialiteit. Zowel nieuw als gebruikt, van compleet wiel tot binnenband of ventielen. Welk type Michelin banden u ook zoekt voor uw klant, bij Heuver vindt u het.

Michelin is hét A-merk op gebied van landbouwbanden. De banden van Michelin zijn bodemvriendelijk en te gebruiken met een lage bandenspanning. Daarnaast zorgen de Michelin banden voor een hoge stabiliteit. Michelin heeft een breed aanbod aan tractorbanden en landbouwbanden.

Ons aanbod Michelin landbouwbanden

• Trucks: deze Michelin banden hebben een zeer lange levensduur, vanwege mogelijkheden voor loopvlakvernieuwing (Michelin Remix), ze zijn energiezuinig en erg veilig.
• Landbouw: De  landbouwbanden banden van Michelin hebben een hoge stabiliteit, zijn bodemvriendelijk en te gebruiken met een lage bandenspanning.
• Grondverzet: de radiale grondverzetbanden van Michelin zijn toonaangevend. Deze banden hebben een optimale tractie, goed rijcomfort en beperken het brandstofverbruik.

Meer informatie en bestellen

Weet u al welke Michelin banden u nodig hebt? Bezoek dan onze webshop en bekijk het zeer ruime aanbod. Wilt u meer weten over het aanbod Michelin banden dat Heuver biedt? Neem dan contact op met onze vakmensen voor een passend advies. Heuver is graag uw partner in business.