Barkley

Als internationaal opererende groothandel zijn wij altijd op zoek naar sterke nieuwe merken. Daarom bieden wij nu ook Barkley landbouwbanden aan!

Prijs-/kwaliteitsverhouding is vooral de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Met de banden van Barkley kunnen we een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en met een aantrekkelijke range maten en profielen van een gerespecteerde producent garanderen. Qua landbouwbanden leggen we de focus op 65-, 75- en 85-serie banden voor tractoren, oogstmachines en lichte shovels.

Over Barkley

In Azië behoort Barkley tot de top 5 van de bandenproducenten. Barkley is een merk van Hopeway Holdings Ltd. en startte halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw in de Shandong provincie van China. De jaarlijkse productie bedraagt circa 40 miljoen banden. Naast landbouw- en grondverzetbanden produceert Barkley truck- en personenwagenbanden (30 miljoen). Alle banden worden met hightech machines gefabriceerd (ISO9001) en zijn voorzien van alle belangrijke Europese labels.

Alles weten? Bezoek Barkleybanden.nl