Barkley landbouwbanden

Barkley levert een moderne, uitgekiende range landbouwbanden, die voldoet aan de wensen en eisen van de Europese markt. Barkley is exclusief verkrijgbaar bij Heuver. De prijs-kwaliteitverhouding én onze service die u natuurlijk van ons krijgt, maken daarbij het verschil.

Brede range uit voorraad leverbaar
Bij Barkley heeft u de keuze uit de bekende, brede range landbouwbanden in de 65-, 70- en 85-serie voor tractoren, oogstmachines en verreikers. Voor getrokken landbouwmaterieel zijn de Barkley BLF01 en de BLD08 verkrijgbaar.

De BLF01 is een flotationband die bodemverdichting tot een minimum beperkt. De BLD08 is speciaal geschikt voor gronddumpers en kan zware lasten makkelijk aan. Barkley banden hebben bij ons de beste voor-raadpositie en daar profiteert u van met een snelle levering. Check barkleybanden.nl om op de hoogte te blijven van alles wat het merk te bieden heeft.

Doorontwikkeling
Productmanager Enno Schottert: “Barkley stelt zich écht ten doel zijn banden continu door te ontwikkelen voor de Europese markt. Verschillende banden worden ook langdurig getest door klanten. Het resultaat? De banden zijn vergelijkbaar met gerenommeerde premium-merken. De banden kenmerken zich door veel tractie, stabiliteit en een uitgekiend profiel met een groot zelfreinigend vermogen. U ziet dit regelrecht terug in uw rendement. Barkley past dan ook precies bij onze garantie ‘zekerheid over uw banden’.”

Zo bestelt u Barkley landbouwbanden:

  1. Registreer uzelf
  2. Zoek de band van uw keuze
  3. Bestel direct online

Staat de maat of het type Aelous band dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies.