Altura landbouwbanden

Altura staat bekend om haar sterke landbouwwagenbanden voor een interessante prijs. Al jarenlang wordt Altura rechtstreeks door ons vanuit de fabriek in India geïmporteerd. Met onze ervaring en kennis over het assortiment dat wij in huis hebben, zijn wij graag uw partner in business.

Assortiment
Wij richten ons op een selectie landbouw- en industriebanden binnen het uitgebreide programma van Altura. Zo hebben we onder andere diagonale kwaliteitsbanden voor landbouwwagens en industriële toepassingen leverbaar. De diagonale banden van Altura hebben een stevig nylon karkas, dat beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Bestel Altura banden gemakkelijk en snel via heuver.nl en spaar direct voor een leuk cadeau in onze bonusshop.

Sterk Indiaas merk
Altura is een merk van CEAT, één van de grootste bandenproducenten van India. Het merk fabriceert jaarlijks ruim 10 miljoen banden. Daardoor is Altura/CEAT in de loop der jaren de grootste Indiase bandenexporteur geworden.

Zo bestelt u Altura landbouwbanden:

  1. Registreer uzelf
  2. Zoek de band van uw keuze
  3. Bestel direct online

Staat de maat of het type Aelous band dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies.