Alliance

De Alliance Tire Company is in 1951 opgericht. Alliance heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van een brede range banden voor verschillende applicaties. In haar 230.000 m2 grote fabriek in Israel produceert Alliance jaarlijks voor ruim 200 miljoen dollar aan banden, 75% van deze productie bestaat uit landbouw.

Heuver Bandengroothandel levert een zeer compleet assortiment Alliance banden, van grondverzet- tot landbouwbanden en MPT-banden. Dankzij de nauwe samenwerking kunnen wij de Alliance landbouwbanden voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. In het leveringsprogramma hebben wij vele typen, maten en profielen. Door onze ruime inkoop kunnen wij Alliance producten snel uit voorraad leveren. Ook voor Alliance onderdelen, zoals binnenbanden en ventielen, voor karkassen en tweedehands banden bent u bij Heuver aan het juiste adres. Door ruim in te kopen kunnen wij alle Alliance producten snel uit voorraad leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Met 950 werknemers behoort Alliance tot de grote fabrikanten van banden voor de agrarische sector. Alliance hecht grote waarde aan R&D – 4% van de werknemers werkt hier – en de kwaliteit van zijn producten. Daarom wordt er veel getest: zowel statisch als in de praktijk. Hierdoor is Alliance op de hoogte van de laatste marktwensen en kent tot in detail welke eisen aan haar producten worden gesteld.

Zeer compleet aanbod Alliance landbouwbanden

Het gamma van Alliance is zeer compleet, met onder andere de volgende types banden:

 

  • Radiale tractorbanden: vele verschillende types en maten met hoge tractie en lage bodembeschadiging.
  • Radiale cultuurbanden: Alliance is de enige die deze banden geschikt voor hoge snelheden (65 km/h) maakt, in alle denkbare maten.
  • MPT-banden: zowel radiaal als diagonaal voor alle soorten werkterrein.
  • Flotationbanden: voorkomen schade aan akkers door hoge laadcapaciteit bij een lage bandenspanning.
  • Bosbouwbanden
  • (Mobiele) kraanbanden
  • Grondverzetbanden: aanbod in L2 (voor graders), L3 (shovels en dumpers), L4 en L5 profielen voor gebruik in havens en industriële toepassingen.

 

Contact & bestellen

In onze webshop vindt u het complete aanbod Alliance landbouwbanden. Om online uw bestelling te kunnen plaatsen dient u zich eerst te registeren. Staat de maat of het type Alliance band dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies.