Aeolus

Aeolus geleverd door Heuver Bandengroothandel Sinds 2004 importeert Heuver Bandengroothandel de Aeolus banden van Aeolus Tyres Ltd. Inmiddels zijn wij voor 8 landen in Europa exclusief importeur. Vanaf het begin zijn wij een krachtige partner, die als marktverkenner feedback geeft over de Europese markt. Aeolus neemt in onze organisatie een centrale plaats in. Sinds 2004 leveren wij Aeolus truck- en grondverzetbanden. In 2012 is daar een reeks landbouwbanden aan toegevoegd. Jarenlange ervaring op de thuismarkt en de algemene brede expertise, vindt u terug in deze banden. Kwaliteit en een evenwichtig aanbod staan centraal.

Over Aeolus
Aeolus Tyre Co., Ltd. is in 1965 opgericht (Jiaozuo, China) en exporteert in 1998 de eerste banden. De Aeolus-fabriek is 1.300.000 m2 groot; men produceert ruim 8 miljoen truck-, trailer-, landbouw-, EM-, en personenwagenbanden. Er werken circa 8.500 mensen en Aeolus exporteert naar meer dan 140 landen. Aeolus hoort bij de top 5 van bandenproducenten in China en staat wereldwijd in de top 20. Belangrijke kernpunten van Heuver en Aeolus in Europa zijn kwaliteit, innovatie, levensduur, kostprijs en scherpe marktprijs bij een zo breed mogelijk aanbod in elke sector.

Leveringsprogramma & bestellen
Heuver levert van het merk Aeolus verschillende typen landbouwbanden, waaronder flotation- en landbouwwagenbanden, evenals vele soorten shovelbanden en banden voor scrapers, graders, dumpers en mobiele kranen.

Gebaseerd op jarenlange ervaring ontwikkelt en produceert Aeolus banden volgens de hoogste kwaliteitsnormen en nauwkeurig vastgelegde waarden.

Voor aanvullend, deskundig advies kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze specialisten.

Technology meets Performance