Aeolus landbouwbanden

Op het merk Aeolus zijn wij bijzonder trots. Zo leveren wij de banden van Aeolus al meer dan 15 jaar exclusief in 9 Europese landen. Aeolus heeft door de geweldige prijs-kwaliteitverhouding een vaste toppositie op de Europese markt veroverd en is daarmee een echte wereldspeler binnen de bandenbranche.

Breed assortiment
Aeolus is onderdeel van de Prometeon Tyre Group, evenals als Pirelli. Sinds 2008 produceert Aeolus een brede range landbouwbanden, die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Binnen het landbouwsegment bieden wij u banden aan voor verschillende typen voertuigen, waaronder getrokken landbouwmaterieel, mobiele graafmachines en verreikers.

De krachtpatsers; AE77 en AE74
Nog maar een aantal jaren op de markt en inmiddels veelgevraagd: de multifunctioneel inzetbare Aeolus AE77. Deze krachtpatser heeft zijn sporen verdiend in de vervangingsmarkt en wordt eveneens vaak gekozen in de OEM voor gebruik onder landbouwwagens, met name gronddumpers en tankwagens. De AE77 is daarbij uitermate geschikt voor transport over de weg, maar daarnaast ook voor gebruik op landbouwgrond.

De topper uit de transportbandenserie van Aeolus is de AE74. Deze is evenals de succesvolle AE77, veel gevraagd in de OEM-markt. De AE74 kan daarbij onder andere toegepast worden op silagewagens en giertanks.

Meer weten? Kijk op https://www.aeolus-tyres.nl

Zo bestelt u Aeolus landbouwbanden:

  1. Registreer uzelf
  2. Zoek de band van uw keuze
  3. Bestel direct online

Staat de maat of het type Aelous band dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies.