Altura

Altura landbouwbanden worden geproduceerd door Ceat, één van de grootste bandenproducenten van India. De diagonale landbouwbanden van Altura hebben een sterk nylon karkas wat beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Altura staat bekend om haar landbouwwagenbanden.

Altura wordt door Heuver geïmporteerd. Van dit bekende Indiase merk hebben wij een ruime keuze in landbouwbanden voor landbouwwagens. Wij richten ons op een deel van het uitgebreide landbouwbandenprogramma van Altura en kunnen, door de scherpe basisprijs en het feit dat we rechtstreeks bij de fabriek inkopen, de Altura landbouwbanden voor een concurrerende prijs aanbieden. Het gamma bestaat uit diverse maten en profielen.

Met Altura leveren wij kwaliteitsbanden voor diverse toepassingen. Uit het veelomvattende programma voor de thuis- en wereldmarkt, leveren wij een selectie aan landbouwbanden (waaronder een serie flotationbanden) en grondverzetbanden. De diagonale landbouwbanden van Altura hebben een sterk nylon karkas wat beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Altura staat bekend om haar landbouwwagenbanden.

Bekijk het aanbod online

Voor welke toepassing u ook een Altura landbouwband zoekt, u vind het in ons complete en actuele online aanbod. Bekijk de producten in de webshop en registreer uzelf om online te kunnen bestellen. Heuver is graag uw partner in business met jarenlange ervaring en kennis over alle soorten en maten Altura landbouwbanden.