Barkley

Prijs-/kwaliteitsverhoudingen zijn vooral de laatste jaren steeds belangrijker. Met de banden van Barkley kunnen we een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en met een aantrekkelijke range maten en profielen van een gerespecteerde producent garanderen. Qua grondverzetbanden ligt onze focus op banden voor knikdumpers, shovels en wieldozers.

Over Barkley

In Azië behoort Barkley tot de top 5 van de bandenproducenten. Barkley is een merk van Hopeway Holdings Ltd. en startte halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw in Weihai, gelegen aan de Gele Zee in het oosten van China. De jaarlijkse productie bedraagt circa 40 miljoen banden. Naast landbouw- en grondverzetbanden produceert Barkley truck- en personenwagenbanden (30 miljoen). Alle banden worden met hightech machines gefabriceerd (ISO9001) en zijn voorzien van alle belangrijke Europese labels.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de introductie van Barkley nu reeds een interessante lijn grondverzetbanden in huis hebben. Dat aanbod zal in de komende jaren steeds verder uitgebreid worden.

Alles weten? Bezoek Barkleybanden.nl