Aeolus

Sinds 2004 importeert Heuver de Aeolus o.a. truckbanden van Aeolus Tyres Ltd. Inmiddels zijn wij voor 8 landen in Europa exclusief importeur. Vanaf het begin is Heuver de krachtige partner die feedback geeft over de Europese markt. Aeolus (by Heuver) neemt in onze organisatie een centrale plaats in.

Heuver levert vanaf het begin Aeolus truck- en trailerbanden. Deze banden veroverden snel een plek in de markt door hun voortreffelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Een Aeolus band is altijd veilig, robuust, van topkwaliteit, met hoog rendement en slijtvast. Aeolus is niet voor niets Hét Alternatief.

Over Aeolus

Aeolus Tyre Co., Ltd. is in 1965 opgericht (Jiaozuo, China) en exporteert in 1998 de eerste banden. De Aeolusfabriek is 1.300.000 m2 groot; men produceert ruim 6 miljoen truck-, trailer-, landbouw-, EM-, en personenwagenbanden. Er werken ca. 8.500 mensen en Aeolus exporteert naar meer dan 140 landen. Aeolus hoort bij de top 5 van bandenproducenten in China en staat wereldwijd in de top 20. Belangrijke kernpunten van Heuver en Aeolus in Europa zijn kwaliteit, innovatie, levensduur, kostprijs en scherpe marktprijs bij een zo breed mogelijk aanbod; in elke sector.

Heuver levert van Aeolus een zeer breed assortiment Aeolus truckbanden. Zoals voor internationaal transport, regionaal vervoer, on/off -road en stadsvervoer. Aeolus banden voldoen altijd aan:

  • Hoogste kwaliteit & hoog kilometerrendement;
  • Lage rolweerstand & uitstekende tractie;
  • Uitstekende weerstand tegen beschadiging & veilig in het gebruik;
  • Geschikt voor herprofi leren & geschikt voor vernieuwing.

Heuver is exclusief importeur van de Aeolus truckbanden. Voor meer informatie over de maten en typen kijkt u bij de brochures of op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.eu.