Altura

Altura wordt exclusief door Heuver geïmporteerd. Van dit bekende Indiase merk heeft Heuver een ruime keuze aan grondverzetbanden. Altura maakt diagonale kwaliteitsbanden, onder andere geschikt voor industriële applicaties, die dankzij het sterke nylon karkas tegen een stootje kunnen.

Wij richten ons op enkele secties uit het grondverzetbanden programma van Altura. Omdat we rechtstreeks en scherp inkopen bij de fabriek, kunnen wij Altura banden voor een concurrerende prijs aanbieden. Het assortiment bestaat uit diverse maten en profielen.

Over Altura

Altura is een merk van Ceat, één van de grootste bandenproducenten van India. Ceat is opgericht in 1958 en is onderdeel van RPG Enterprises, één van de grootste handelshuizen in het land. Bij Ceat / Altura werken rond 6.000 mensen in 5 fabrieken (3 in India, 2 in Sri Lanka). Het merk is de grootste Indiase bandenexporteur en fabriceert jaarlijks ruim 10 miljoen banden. De Indiërs richten zich op alle typen banden, van landbouw-, EM-, truck- en personenwagenbanden.

Met Altura leveren wij kwaliteitsbanden voor diverse toepassingen. Uit het veelomvattende programma voor hun thuis- en de wereldmarkt, leveren wij een selectie van landbouw- en grondverzetbanden.