Aeolus

Aeolus is in China al vele decennia marktleider in ‘eerste montage’ (OEM) van alle grote producenten. Bovendien heeft zij een toppositie in de omvangrijke vervangingsmarkt. Deze jarenlange ervaring is de basis voor de ontwikkeling en productie van grondverzetbanden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een zeer uitgebreid assortiment banden waar de markt écht om vraagt, in de maten en profielen waar behoefte aan is. Maar die ook uit voorraad leverbaar zijn. Dát zijn de kernwaarden van Aeolus.

Heuver levert vanaf het begin Aeolus grondverzetbanden. Deze grondverzetbanden veroverden snel een plek in de markt door hun voortreffelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Een Aeolus grondverzetband is altijd robuust, van topkwaliteit, met hoog rendement en slijtvast. Aeolus is niet voor niets Hét Alternatief.

Aeolus levert grondverzetbanden voor alle inzetten in alle gangbare maten. Mocht uw maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling.

Over Aeolus

Aeolus Tyre Co., Ltd. is in 1965 opgericht (Jiaozuo, China) en exporteert in 1998 de eerste banden. De Aeolusfabriek is 1.300.000 m2 groot; men produceert ruim 6 miljoen truck-, trailer-, landbouw-, EM-, en personenwagenbanden. Er werken ca. 8.500 mensen en Aeolus exporteert naar meer dan 140 landen. Aeolus hoort bij de top van de bandenbranche.

Heuver is exclusief importeur van de Aeolus grondverzetbanden. Aeolus biedt een zeer breed assortiment Aeolus grondverzetbanden voor shovels, graders, scrapers, telescoop kranen, knik- of starre dumpers. Voor meer informatie over de maten en typen kijkt u bij de brochures of op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.eu