Barkley BLA07

Nieuw in het assortiment: Barkley BLA07
Exclusief importeur en distributeur van het agrarische bandenmerk Barkley.

Nieuwe voorbanden voor krachtige tractoren

Barkley levert in Europa, via exclusief importeur Heuver Bandengroothandel, een uitgebreide reeks tractorbanden in meerdere series en met verschillende profielen. Nieuw bij Barkley is de BLA07, een volumeband voor de vooras van tractoren.

Feel the difference!

De BLA07 is ontworpen voor montage op de vooras van zware tractoren met behoefte aan hoog draagvermogen. Net als alle tractorbanden van het merk voldoet deze nieuwe volumeband aan de basiseigenschappen van het merk: veel tractie en stabiliteit, uitstekende kwaliteit, een uitgekiend profiel met groot zelfreinigend vermogen. Kortom, een band met uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Die, net als alle Barkley-banden, snel zijn plek zal weten te vinden, omdat kosten per draaiuur en kwaliteit doorslaggevende factoren zijn bij de aanschaf van banden. Ook voor deze band geldt de Barkley-slogan ‘Feel the Difference’.

Barkley investeert in alle sectoren waarin het in Europa banden levert – landbouw, EM en truck – in moderne banden; met een goedogend maar daardoor niet minder effectief profiel. De BLA07 blinkt uit in diverse toepassingen waarbij zware ladingen moeten worden vervoerd, maar gelijktijdig met zo weinig mogelijk bodemverdichting.

De voordelen van de Barkley BLA07

  • Hoog draagvermogen
  • Veel tractie en stabiliteit
  • Groot zelfreinigend vermogen

Bekijk de BLA07

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact