Heuver is uw full service landbouw partner


Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van landbouwbanden weten we waar u of uw klanten behoefte aan hebben. Er is geen branche waar de diversiteit aan machines en toepassingen zo groot is als in de landbouwbranche. Elke agrariër streeft daarbij dezelfde wens na: een optimale opbrengst realiseren mét behoud van een goede bodemconditie. Lees op deze pagina hoe Heuver u als full service landbouwpartner van dienst kan zijn.

 

Vraag uw gratis landbouwbandenboek aan!

Het nieuwe Heuver landbouwbandenboek is uitgerust met een zeer uitgebreid productoverzicht en staat daarnaast boordevol technische informatie.

Vul uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat u uw exclusieve kennisbundel snel ontvangt.

Vraag gratis aan >

 

 

Onze merken

Kies uit de beste banden van onze exclusieve huismerken Aeolus, Barkley, Pirelli, Alliance, MRL en Altura/CEAT. Wilt u liever bekende premium-merken? Ook hiervan hebben we de meest gangbare banden direct leverbaar. Daarnaast hebben we voor u velgen van Jantsa en binnenbanden van Kabat en Kleber in het assortiment. Aan u de keuze.

 

 

 

Profile Heuver

Wij bieden een full-service concept in de landbouw branche. Dat betekent dat we alles voor u regelen, inclusief de velgen en montage op locatie. Omdat wij ook gebruikte banden innemen, is het mogelijk om een enkele band met een specifiek profiel en de juiste resterende profieldiepte te leveren. 

 

 

BEVRI

BEVRI is onderdeel van Heuver en bestaat uit BEVRI Wheels en Banden. Met BEVRI Wheels kunnen wij alle soorten velgen met de hoogste kwaliteitseisen op maat fabriceren. BEVRI is ook gespecialiseerd in het repareren van beschadigde velgen. BEVRI Banden is leverancier van banden voor landbouwvoertuigen, vrachtauto’s en personenauto’s. Daarnaast biedt BEVRI Banden een pechservice, welke 24/7 bereikbaar is.

 

 

 

Over Heuver

U mag ons alles vragen

Geen band vereist zo'n specialistische kennis als een landbouwband. Heuver Bandengroothandel beschikt daarom over een team van ervaren specialisten. Wij vinden voor iedere unieke situatie de allerbeste landbouwband. Bij het aanschaffen van nieuwe landbouwbanden dient er met veel dingen rekening gehouden te worden. 

Neem contact met ons op >