De Alliance Agristar II - Verbetering op alle vlakken

Met de Alliance Agristar II (de opvolger van de FarmPro) profiteert u van heel wat voordelen. U wilt optimale tractie, betere rijeigenschappen en maximale zelfreiniging voor de hele levensduur van de band? You've got it!

Kies voor betere tractie en hogere snelheid

De landbouwbanden van Alliance zijn breder en hebben een prachtig design, dat ziet u direct. U kiest hiermee voor meer tractie en een hogere maximumsnelheid. Dankzij speed index D, die de Alliance Agristar II heeft, mag u maar liefst 65 km per uur rijden met deze banden. Dat schiet lekker op!

Stratified layer technology

Stratified Layer Technology

Bijzonder aan deze banden is dat ze beschikken over Stratified Layer Technology. Dit houdt in dat de nokken lager zijn en bestaan uit twee lagen. Als de bovenste laag (40% van de nok) afgesleten is, neemt de tweede laag het werk over. Deze laag is breder, waardoor hij het gebrek aan hoogte compenseert. Zo behoudt u de tractie, omdat er genoeg rubber op de grond overblijft. Bovendien zit in de nokken links en rechts een stuk overlap, waardoor u altijd een nok op de grond heeft. Dit zorgt voor een goed weg-/transportgebruik.

Modder komt makkelijker los

Ziet u die lijnen op de band? Dat zijn mud breakers. Als er modder links en rechts vast blijft zitten, breken deze lijnen de modder, waardoor het geheel makkelijker los komt en niet in één grote klont blijft zitten.

Polyester voor meer stabiliteit

De Alliance Agristar II is van polyester gemaakt, wat voor een robuuste band zorgt. Bovendien is de band ‘vierkanter’, waardoor hij rechter omhoog loopt. Daardoor heeft u ook daadwerkelijk de maat aan de grond die u koopt. Deze band is dus een consistente keuze!

Lees meer over de voordelen van polyester ten opzichte van nylon.

Maar liefst 7 jaar garantie

Dat de Alliance Agristar II van zeer hoge kwaliteit is, is niet alleen te merken aan de specificaties. Naast de betere tractie, optimale rijeigenschappen, beter remgedrag en hogere speedindex is er namelijk nóg een belangrijk voordeel voor u: Alliance biedt u maar liefst 7 jaar garantie op deze band! U weet dus zeker dat u er jarenlang van zult profiteren. 

De garantievoorwaarden zijn geldig op banden geproduceerd vanaf 2019.

Bekijk de garantieleaflet >

Het volledige assortiment is beschikbaar bij Heuver

Het volledige Agristar II assortiment is beschikbaar bij Heuver.

Bekijk het aanbod >

Over Heuver

Heeft u nog vragen over de nieuwe Alliance Agristar II? Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact met ons op