Aeolus ATR33, de nieuwe Europese krachtpatser van Aeolus!

Aeolus luistert naar de wensen uit de markt. Dat gaat in eendrachtige samenwerking met Heuver Bandengroothandel, die de specifieke marktkennis inbrengt. De nieuwe Aeolus trailerband ATR33 385/65R22.5 160K (158L) TL is hier wederom een sprekend voorbeeld van.

De Aeolus ATR33 trailerband is een moderne, ‘Europese’, band die wordt gefabriceerd volgens de laatste technologie. In deze band zijn alle eisen en wensen van Europese gebruikers verenigd.

4-laags gordeltechniek

Voor de ATR33 ontwierp Aeolus een nieuw type karkas, gebruikmakend van de modernste 4-laags gordeltechnologie. Hiermee voldoet de ATR33 perfect aan de meest actuele normen en eisen binnen de Europese markt, die wereldwijd toonaangevend zijn. Het is een echte krachtpatser, die van huis uit al een lange levensduur heeft en die bovendien zeer geschikt is voor loopvlakvernieuwing. Dat verhoogt het rendement - door verlenging van de inzetperiode - en daarmee verlaging van de overall kosten.

Nieuwste profielkenmerken

De rubbermix van de ATR33 leidt tot een minimum aan slijtage en een maximum aan grip. Bovendien heeft de ATR33 S-vormige lengtegroeven in het profiel. Dit voorkomt dat steentjes hierin blijven vastzitten. In het ontwerp van het profiel is gekozen voor ‘gesloten’ schouderdelen. Wat ook op dat deel van de band overmatige of (te) snelle slijtage of beschadiging voorkomt. Deze maatregelen hebben een positieve bijdrage op zowel de levensduur en het verbruik als de verkeersveiligheid.

Over Heuver

Deskundig advies

Bij Heuver bent u aan het juiste adres voor uw banden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Bel ons op +31 (0)523 850 850 of neem vrijblijvend contact met ons op:

Contact