Aangenaam!

Wij zijn Heuver, een gerenommeerde bandengroothandel gevestigd in Hardenberg, Nederland. We werken met gespecialiseerde landenteams, zodat we altijd dichtbij u zijn. We hebben ruim 50 jaar ervaring in banden en service. Die zetten we graag in voor u én uw klanten. Profiteer van ons enorme aanbod van meer dan 100.000 banden van bijna alle Premium- en andere-merken voor truck en trailer, grondverzet en landbouw. Door deze grote voorraad, onze goede prijzen en onze onovertroffen service behoren we tot de top van Europa. En daar zijn wij trots op.
Aangenaam!

Registreer u gratis

Vraag gratis uw account aan om onze webshop te kunnen gebruiken. Onze webshop is alleen toegankelijk voor wederverkopers van banden. Dit betekent dat wij niet rechtstreeks aan eindgebruikers leveren.

Onze garanties aan u

Our Drive to Succeed is Your Benefit. Dat is ons motto en dat maken we elke dag waar. Zo kunt u altijd rekenen op onze 5 garanties:

  • Zekerheid over uw banden
  • Onze kennis is uw kracht
  • Onze service kent geen beperkingen
  • Snel en gemakkelijk zakendoen
  • Altijd een bijzondere klantervaring

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact