Heuver
Bonusshop

Hoe werkt het?

De Heuver Bonusshop is onze manier om onze trouwe klanten te bedanken. In de Heuver Bonusshop kunt u gespaarde punten, die u ontvangt bij elke bestelling in de Heuver Webshop, inwisselen voor fantastische cadeaus.

Punten sparen
Het sparen van punten voor de Heuver Bonusshop is zeer eenvoudig, bij elke geplaatste bestelling spaart u automatisch mee. Voor iedere €10,- die u besteedt in de Heuver Webshop ontvangt u van ons 1 bonuspunt.

Overzicht gespaarde punten
Uw gespaarde punten worden automatisch bijgehouden in uw persoonlijke Heuver account. Uw puntentotaal kunt u vinden op uw persoonlijke homepage in de Heuver Webshop

Cadeaus uitzoeken
Wanneer u voldoende punten heeft kunt u in de bonusshop één of meerdere cadeaus uitzoeken. U heeft een ruime keuze uit meer dan 1000 verschillende artikelen variërend van tijdschriften en keukenapparatuur tot mp3-spelers en LCD 3D TV's.

Cadeaus bestellen
Het bestellen van cadeaus werkt net zo eenvoudig als het bestellen van banden in de Heuver Webshop. Wanneer u nog niet bent ingelogd dien u eerst in te loggen met uw Heuver inloggegevens, daarna zoekt u uw gewenste cadeau op en klikt u op bestellen. Vervolgens doorloopt u de vier stappen van het bestelproces en uw cadeaus zijn besteld! Gedurende het bestelproces dient u uw voor- en achternaam op te geven en hebt u ook de mogelijkheid om het afleveradres te veranderen.

Levering van de cadeaus
Na de bestelling ontvangt u automatisch een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. De cadeaus worden geleverd door onze partner, Sparco International. Gemiddeld worden de cadeaus binnen 10 werkdagen geleverd, met een maximale levertermijn van 4 weken. Wanneer u vragen over uw bestelling of de levering hiervan kunt u, in het Engels of in het Nederlands, contact opnemen met Sparco International via het e-mailadres service@sparco.nl, o.v.v. Heuver Bonusshop.